Liiga-vihjeet: Pelicans – Ilves | 31.3. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat Lahdessa pelattavasta välierästä, jossa Ilves aloittaa poikkeuksellisesti sarjan vieraskaukalosta.

Pelicans – Ilves

Nokia Areenan muut tapahtumat ovat aiheuttaneet sen, että Ilves ja Tappara pelaavat välierien kaksi ensimmäistä ottelua vieraissa. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Pelicansilla on todellinen etsikkoaika ensimmäisissä otteluissa. Molempien kotiotteluiden häviäminen voisikin olla kohtalokasta finaalipaikan suhteen, joten myös paineita on.

Ilves on ehdottomasti ennakkosuosikki ottelusarjaan, mutta Pelicans on yllätysvalmis, mikäli joukkue on toipunut kovasta seitsemän ottelun KalPa-sarjasta. Tupsukorvat ovat sen verran kuitenkin edellä monella osa-alueella, että avauspelissä hypätään ainakin Ilveksen kelkkaan. Esimerkiksi Coolbetilla saa Ilveksen voitosta kertoimeksi 2.38.

Mainos alkaa:

Pelicansin ja Ilveksen välinen ensimmäinen välierä on ohjelmassa perjantaina klo 18:30.