Liiga-vihjeet: Pelicans – HIFK | 20.3. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat puolivälierien kiinnostavimmasta otteluparista, jossa Pelicans ja HIFK kohtaavat. Tässä vihjeet avausotteluun.

Pelicans – HIFK

Pelicansin pudotuspelit käynnistyvät melkoisella vastustajalla, kun vastassa on yksi sarjan kalleimmista nipuista. HIFK:n odotuksissa on ainoastaan mestaruus, mutta runkosarja ei vielä antanut viitteitä siitä. Joukkueen materiaali on kuitenkin todella laadukas, minkä lisäksi nipussa on kokemusta kovista peleistä. Runkosarjan lopussa kovat ottelut antoivat esimakua siitä, että tämä joukkue voi olla todella vaikea vastus pudotuspeleissä.

Pelicans saa kotiedunsa johdosta pienen edun avaustaistoon, mutta kertoimissa on kenties huomioitu liiaksi sitä. Parhaat pelivalinnat löytyvätkin vierasjoukkueen kautta, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa HIFK:n voitosta kertoimen 2.96. Se on sellainen tarjous, ettei sitä voi ohittaa, kun otetaan huomioon HIFK:n valtava potentiaali kevään tosipeleissä.

Mainos alkaa: