Liiga-vihjeet: Lukko – TPS | 7.5. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat perjantaina ensimmäisestä finaalista, jossa kohtaavat Lukko ja TPS. Tässä pelivalinta illan jännitysnäytelmään!

LIIGA-KISA! – Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Lukko – TPS

Nyt on aika lyödä vauhtiin Liigan finaalit! Lukko on jättimäinen ennakkosuosikki ottelusarjaan, sillä joukkue voitti runkosarjan vakuuttavasti ja sama meno on jatkunut pudotuspeleissä. Sen sijaan TPS on yllättänyt kaikki finaalipaikallaan, mutta mikäli seura haluaa päättää kauden mestaruuteen, niin nyt pitäisi löytyä koneesta vielä ainakin yksi vaihde lisää.

Mainos alkaa:

Lukko on sen verran edellä lähes kaikilla osa-alueilla, että on vaikea nähdä TPS:n venyvän yllätykseen. Kotikaukalosta aloittavat Lukko lyökin sellaiset ensitahdit finaalisarjaan, että siinä turkulaiset ovat ihmeissään.

Coolbet tarjoaa markkinoiden korkeimman kertoimen Lukon voitosta, joten sitä ei voi ohittaa, kun mietit pelivalintaa perjantai-iltaan.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!