Liiga-vihjeet: Lukko-Tappara | 2.10. Klo 18:30

Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat perjantain huippukamppailusta, kun kaksi mestarisuosikkia iskee yhteen Raumalla. Tässä pelikohde iltaan!

Lukko – Tappara

Lukko on nostettu joissain ennakoissa jopa suurimmaksi mestarisuosiksi. Tappara on joka vuonna yksi potentiaalisista voittajasuosikeista ja näin myös tänä vuonna. Kummallakin on erittäin laaja ja laadukas materiaali, joten tulosta tulee useamman kentän voimin. Molemmilla on myös kova puolustus sekä maalivahtipeli kunnossa, joten ainekset ovat mestaruuteen ovat olemassa.

Kahden huippujoukkueen kohtaamisessa on varmasti maalipaikat tiukassa ja varsinkin Tappara on tullut tutuksi viime vuosina tiiviistä puolustuspelaamisesta. Alle 5,5 maalia onkin oiva valinta perjantain Liiga-kierrokselle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Mainos alkaa

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!