Liiga-vihjeet: Lukko-SaiPa toimii torstai-illan ainoana kamppailuna

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Eiliset Liiga-vihjeet napsuivat kauniisti oikein, kun Tappara nappasi odotetusti voiton Hakametsässä. Tänään jatketaan puolestaan Lukon kelkassa.

Vain Pallomeri.netin lukijoille: KISA! – Voita kahden hengen huikea VIP-matka Tallinnan Liiga-peliin!

Liiga-vihjeet:

Liigassa pelataan torstaina yksi ottelu, kun Rauman Lukko saa vieraita Lappeenrannasta. SaiPa on koko sarjan surkein vierasjoukkue, sillä 18 ottelua ovat tuoneet tilille vain 13 pistettä. Viimeisistä 12 vierasottelusta on irronnut ainoastaan yksi voitto, joten itseluottamus on todellakin koetuksella. Sen sijaan Lukon itseluottamus on kunnossa, sillä raumalaiset ovat päässet todella kovaan vireeseen. Lukon yhdeksän ottelun voittoputki tuli päätökseen TPS:ää ja JYPiä vastaan, mutta tämän jälkeen tilille tarttui selvä voitto KooKoosta. Lukko on saanut pelinsä sellaiseen kuosiin, että pisteitä kertyy hieman heikommallakin pelillä. Tänään kettupaidat ovat kuitenkin varmasti valmiina esittämään parastaan kotiyleisön edessä, sillä alla on lähes viikon tauko peleistä.

Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä Lukon voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen. Se laitetaankin ehdottomasti lapulle.

Mainos alkaa:

LIIGA-KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Muista myös tsekata Vedonlyönti pilalle -tilastotyökalu, joka antaa loistavaa taustatietoa vedonlyöntiin!

Lue myös:

Suomalaisbetsaaja lähellä elämänsä voittoa – jääkiekon 2. divarin pelistä kiinni yli 5900 euroa