Liiga-vihjeet: Lukko – KalPa | 3.2. klo 18:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat illan kierrokselta, jossa kohtaavat Lukko sekä KalPa. Tsekkaa perustelut matsiin sekä pelivalinta.

Lukko – KalPa

Lukon hurja voittoputki sai viime ottelussa päätöksensä, kun Jukurit haki voiton Raumalta. Nyt isännät ovat taatusti ärsytettyjä, sillä voittojen tielle halutaan nopeasti. KalPa on laadukas joukkue kotikaukalossa, mutta vieraissa meno on aivan toista. KalPa on sarjan surkein vierasjoukkue ja se on melkoinen saavutus. On vaikea nähdä, että suunta nyt ainakaan Raumalla kääntyisi, vaan odotuksissa on kotijoukkueen juhlat.

Lukosta on saatavilla yllättävänkin hyviä kertoimia läpi markkinan. Esimerkiksi Coolbetilla raumalaisten voitosta irtoaa 1.82, joka tarjoaa selvää valueta.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!