Liiga-vihjeet: Lukko – HPK | 24.3. klo 18:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat torstaina pudotuspelien 1. kierroksella, jossa yhteen iskevät Lukko ja HPK. Tsekkaa pelivalinta ja perustelut illan matsiin.

Voita uniikki pipolätkäsetti!

Lukko – HPK

Hallitsevan mestarin Lukon runkosarjan ei sujunut odotetulla tavalla. Potentiaalia on kuitenkin hirmuisesti, joten raumalaisjoukkue saattaa olla kevään musta hevonen. HPK suli pahasti runkosarjan lopussa, minkä vuoksi seura menetti paikan kuuden joukossa. Lukko on materiaalinsa puolesta suosikki, mutta peli on saatava kasaan. Lukon on kotona pystyttävä voittamaan, sillä vieraissa se tulee olemaan selvästi vaikeampaa.

Lähdetään liikkeelle Lukon voitolla. Markkinoiden korkein kerroin löytyy artikkelin kirjoitushetkellä Coolbetilta, joka tarjoaa Lukon voitosta kertoimeksi 2.26.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!