Liiga-vihjeet: Lukko – HIFK | 16.9. klo 17:00

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat lauantaina Raumalta, jossa Lukko saa vieraakseen kauden tappiolla avanneen HIFK:n. Tässä pelivalinta taistoon!

Lukko – HIFK

HIFK:n kauden avaus meni pipariksi perjantaina Tampereella, kun pitkään ilmassa tuoksunut voitto kuivui totaalisesti kasaan ja tuloksena oli 4-3-tappio varsinaisella peliajalla. Helsinkiläisillä oli kaikki ainekset voittoon, sillä joukkue oli pitkälti kaukalossa parempi osapuoli. Pienet nukahdukset ja lopun passiivisuus johtoasemassa kuitenkin maksoivat kovaa hintaa.

Lukko on aloittanut kauden tappiolla ja voitolla. Varsinkin Ilves-voitto varmasti nosti tunnelmaa heikon kotiavauksen jälkeen.

HIFK oli yllättävänkin valmis jo kauden ensimmäisessä ottelussa, joten joukkueelta sopii odottaa Raumalla kovaa suorittamista. Mikäli pienet virheet on saatu pelaamisesta pois, niin mukaan tulee kolme pistettä.

Lähdetäänkin rohkeasti hakemaan helsinkiläisten voittoa, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa tuosta kertoimeksi 2.68.