Liiga-vihjeet: Lauantain kierrokselta poimitaan tripla lapulle!

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Lauantain Liiga-vihjeet tarjoilevat varsin laajan kattauksen, sillä lapulle valikoitiin peräti kolme kohdetta. Alla vihjeet perusteluineen!

KooKoo – TPS

Joukkueet kohtasivat eilen Turussa, ja yliotteen tämänpäiväiseen otteluun nappasi itselleen TPS 4-2-voiton myötä. Turkulaisilla homma on muutenkin sujunut, sillä TPS on nyt neljän ottelun voittoputkessa, ja viimeisimpään 10 matsiin mahtuu peräti 8 voittoa.

Tästä matsista kohteeksi napataan TPS +1,5, mikä tarkoittaa siis sitä, että KooKoo saa jopa voittaa maalilla ja silti valintamme osuu.

Mainos alkaa

Pelicans – Kärpät

Kärpät on vihdoinkin löytänyt meininkiä peliinsä, mistä todisteena on käynnissä oleva viiden ottelun voittoputki. Pelicansin puolella kuntokäyrä näyttää täysin päinvastaista, sillä lahtelaiset ovat Ryan Laschin lähdön jälkeen olleet aivan kuutamolla.

Viimeisimmästä kuudesta ottelusta Pelicans on hävinnyt viisi suoraan varsinaisella peliajalla.

Kärppien ML-voitto poimitaan lapulle tästä ottelusta.

Tappara – HIFK

Jos on Kärpät löytänyt peliään, niin sama voidaan helposti sanoa myös Tapparasta, joka liitelee tällä hetkellä hurjassa 9 ottelun voittoputkessa.

HIFK:n viimeisimpään viiteen matsiin mahtuu kolme tappiota, joten Tapparan kaataminen vieraissa saattaakin muodostua ylivoimaiseksi tehtäväksi.

Tappara 1X täydentää lapun!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!