Liiga-vihjeet: Lauantain kierrokselta napataan tupla lapulle!

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet kattavat tänään kaksi matsia: Ilves matkaa Sportin vieraaksi Vaasaan ja Kärpät puolestaan isännöi HIFK:ta.

Liiga-vihjeet 14.11.

Sport – Ilves

Sport pelasi perjantai-iltana vihdoin kauden ensimmäisen kotiottelunsa, mutta loppuunmyydyt lehteritkään eivät auttaneet voittoon Kärpistä. Tiukoille kuitenkin mentiin, sillä Kärpät vei sarjapisteet mukaansa lukemin 2-3.

Tänään vastus on – jos nyt Kärppien jälkeen se on edes mahdollista – vieläkin astetta kovempi, kun vieraaksi saapuu hurjassa lennossa oleva sarjakärki Ilves, joka kaatoi perjantain paikallisottelussa Tapparan 5-4.

Ei ole mitään syytä epäillä, etteikö Ilves veisi pisteitä mukanaan ja nappaisi viidettä voittoaan putkeen. Voittihan Ilves pari viikkoa sitten Tampereella pelatun keskinäisen 6-1.

Ilveksen voitto siis lapulle.

Kärpät – HIFK

Kärpät on pelannut hyvin, mutta missään nimessä odotetun kaltaista lentokeliä ei ole ollut havaittavissa vaan matsit ovatkin olleet lähinnä yhden maalin pelejä.

HIFK kaaatoi perjantaina KalPan 4-2, mutta se lähtee vierasotteluun Kärppiä vastaan luonnollisestikin altavastaajana. Eiköhän kiekko kuitenkin stadilaisten toimestakin löydä maaliin.

Tupla täydennetään maltillisella HIFK yli 1,5 maalia -kohteella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!