Liiga-vihjeet: Markkinoiden korkeinta kerrointa lapulle! | 10.10.

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet isketään tiskiin kahden ennakkosuosikin voimin. Kärpät matkaa Lahteen Pelicansin vieraaksi, ja Tappara puolestaan isännöi HIFK:ta.

Tsekkaa myös: Nappaa 10 euron riskitön veto jääkiekon live-vedonlyöntiin!

Liiga-vihjeet 10.10.

Pelicans – Kärpät

Kärpät matkaa Lahteen Helsingistä, jossa se kävi perjantaina kylvettämässä HIFK:ta lukemin 3-7.

Tähän matsiin ei ole kuin yksi ennakkosuosikki, ja se on tietenkin jäätävän kovalla rosterilla operoiva vierasjoukkue. Siksipä Coolbetin Kärpille tarjoama markkinoiden korkein kerroin napataan mielihyvin lapulle!

Tappara – HIFK

Kuten jo yllä mainittiin, HIFK:lla on eiliseltä takanaan melkoinen kylvetys Kärppien toimesta – eikä vastus nyt tänään ainakaan montaa napsua heikkene.

Tappara hävisi kauden avausottelunsa Lukolle, mutta tämän jälkeen Pelicans kaatui 4-0. Eilen kirvesrinnat puolestaan kävivät hakemassa 6-3-voiton KalPasta.

Kun yllä mainittuja faktoja ynnäillään yhteen, niin Tapparan yli 2,5 maalia saa kunnian olla kohde, joka täydentää lauantain Liiga-vihjeet!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!