Liiga-vihjeet: KooKoo – Tappara | 9.4. klo 17:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat Kouvolasta, jossa KooKoo ja Tappara kohtaavat toisessa välierässä. Tsekkaa pelivalinta ja perustelut illan matsiin.

KooKoo – Tappara

KooKoo yllätti kaikki perjantai-iltana, kun joukkue haki 4-3-voiton jatkoerän päätteeksi Tampereelta. Tappara voi syyttää tappiosta täysin itseään, sillä 2-0-johdon töpekseminen ei pitäisi tulla kuuloonkaan. Nyt luvassa on varmasti ärsytetty Tappara, joka antaa statementin KooKoon suuntaan.

Edelleen kaikki merkit osoittavat Tapparan finaalipaikkaa, mutta tänään on oikeasti pystyttävä pelaamaan 60 minuuttia laadukkaasti.

Mainos alkaa:

Tapparalla on vahvempi materiaali monta pykälää ja se näkyi myös perjantaina. Tamperelaiset tuskin antavat toista lahjaa enää KooKoolle, joten tänään puntit lyödään tasoihin. Lapulle lähtee Tapparan voitto, josta esimerkiksi Coolbetilla saa maukkaan kertoimen 2.08.