Liiga-vihjeet: JYP on pakkovoiton edessä tiistai-iltana Kouvolassa

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Tänään pelataan Liigan runkosarjan toiseksi viimeinen kierros, jossa panoksia riittää. Tässä Liiga-vihjeet ja perustelut illan valintaan!

Liiga-vihjeet:

KooKoo – JYP

KooKoo pelaa runkosarjan viimeisessä kotiottelussa JYPiä vastaan. Vierasjoukkueella on ottelussa hirmuiset panokset, sillä tappio saattaisi tarkoittaa pudotuspelihaaveiden menemistä. Sen sijaan voitto voisi varmistaa paikan kymmenen parhaan sakissa. Motivaatioetu on ainakin selvästi vierailijoiden puolella, sillä nyt JYPillä ei ole varaa jättää ainuttakaan kiveä kääntämättä. KooKoo on napsinut voittoja viime aikoina, vaikka todennäköisyydet eivät ole olleet joukkueen puolella. Raumalla KooKoo sai ainoastaan 13 vetoa maalia kohti, mutta haki tästä huolimatta 4-1-voiton, sillä Oskari Salminen torjui joukkueen maalilla peräti 42 kertaa. Kokenut JYP lataa kuitenkin pöytään tänään sellaisen suorituksen, että voitto irtoaa.

Mainos alkaa:

Coolbet tarjoaa JYPin varsinaisen peliajan voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen, joka kelpaa mainiosti lapulle.

LIIGA-KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!