Liiga-vihjeet: KooKoo – Jukurit | 5.4. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat tiistaina Kouvolasta, jossa runkosarjassa toiseksi sijoittunut Jukurit on pakkovoiton edessä. Tsekkaa pelivalinta iltaan.

KooKoo – Jukurit

KooKoo voitti ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua, minkä jälkeen Jukurit onnistui vastaavassa tempussa. KooKoo otti kuitenkin jälleen ohjat itselleen 5. ottelussa ja nappasi Mikkelistä mukaansa vakuuttavan 5-1-voiton. Nyt tilanne on se, että KooKoolla on mahdollisuus lunastaa paikka välieriin, kun taas Jukureiden on pakko voittaa, mikäli joukkue haluaa jatkaa kauttaan.

Jukurit oli viime ottelussa heikko, joten nyt pelaajistossa on varmasti halua lyödä kaikki peliin. Sarjan katkaiseminen on aina hankalaa, joten nyt mukana on paineita täysin eri tavalla. Lähdetään liikkeelle siitä, että Jukurit venyttää sarjan seitsemänteen otteluun. Markkinoiden korkein kerroin löytyy tällä hetkellä Coolbetilta, joka tarjoaa Jukureiden voitosta kertoimeksi 2.46.

Mainos alkaa: