Liiga-vihjeet: KooKoo-Ilves | Vierasvoitosta tarjolla hurja kerroin

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Liiga-vihjeet tulevat keskiviikkona KooKoon ja Ilveksen välisestä ottelusta, johon lähdetään liikkeelle vierasjoukkueen kelkassa.

Voita unelmamatka NHL:n talviklassikkoon – nappaa myös 10€ riskitön veto!

Liiga-vihjeet:

KooKoo-Ilves

Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva KooKoo on viiden ottelun tappioputkessa, kun taas vieraaksi saapuva Ilves on voittanut viisi ottelua putkeen. Tupsukorvien startti kauteen on ollut suorastaan fantastinen, sillä joukkue on sarjassa tällä hetkellä toisena. Mikä huikeinta, niin Ilves on tehnyt myös sarjassa eniten maaleja yhdessä HIFK:n kanssa. Huikealla itseluottamuksella pelaavan Ilveksen meno on sellaista, että tamperelaisten voitosta irtoavaa kerrointa ei voi jättää hyödyntämättä.

LIIGA-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Oletko jo tutustunut Liigan tilastotyökaluun? Vedonlyönti pilalle -työkalun ideana on helpottaa vedonlyöjien valintoja Liiga-otteluihin. Työkalun ansiosta näet todella kattavasti tilastoja aikaisemmista otteluista pelaajien ja joukkueiden vinkkelistä.