Liiga-vihjeet: Kärpät-Lukko | Keskiviikko 13.1. klo 18:30

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet keskiviikolle tulevat Oulussa pelattavasta varsin mielenkiintoisesta ottelusta Kärpät-Lukko. Matsi käynnistyy tuttuun tapaan klo 18:30!

Tsekkaa myös: NHL-kausi alkaa – voita vapaavalintaisen NHL-joukkueen pelipaita!

Liiga-vihjeet: Kärpät-Lukko

Kärpät on suorittanut alle oman tasonsa – näin kai voitanee aivan rehdisti todeta, sillä samoilla linjoilla on ollut myös jopa joukkueen valmennusjohto.

Viimeisimmistä otteluista ei pisteitä ole herunut, sillä Porissa Ässät oli parempi lukemin 3-0, ja tätä ennen puolestaan tämän illan vastustaja Lukko jätti Kärpät niin ikään nollille samoin 3-0-numeroin.

Lukko on napsinut mukavalla tahdilla voittoja, mistä todisteena on sarjataulukon piikkipaikka. Huomionarvoista on kuitenkin se, että ottelut ovat poikkeuksetta olleet vähämaalisia; jopa niin vähämaalisia, että viimeisessä viidessä ottelussa on kaikissa jääty alle 4,5:n maalin.

Kun yllä mainittuja asioita ynnäilee yhteen, alkaa tämän illan ottelun alle 4,5:n maalin tuoma kerroin vaikuttaa todella houkuttelevalta, joten se poimitaankin lapulle!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!