Liiga-vihjeet: Kärpät aloittaa välieräsarjan kotivoitolla

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Liiga-vihjeet tulevat tänään Kärpät-HIFK-välierästä, joka käynnistää taistelun finaalipaikoista. Tässä perustelut ja pelivalinta illalle.

SUPERKISA! Vain Pallomeri.netin lukijoille – voita matka jääkiekon MM-kisoihin!

Liiga-vihjeet:

Kärpät – HIFK

Kärpät saa välierissä vastaansa HIFK:n, joka yllätti puolivälierissä Pelicansin voitoin 4-2. Nyt haaste on kuitenkin pari pykälää kovempi, kun vastaan asettuu koko kauden ylivoimaisin joukkue. Kärpät ei esittänyt läheskään parastaan Ilvestä vastaan, mutta eteni silti tappioitta jatkoon. Nyt joukkue syttyy varmasti entistä kovempaan esitykseen, kun vastaan tulee aina sytyttävä HIFK. Sarjan ensitahdit lyödään Raksilassa, jossa Kärpät on ollut tällä kaudella jäätävän kova. Myös HIFK on tämän huomannut edellisissä peleissä, sillä helsinkiläiset ovat hävinneet kaksi viimeistä Oulun peliä maalierolla 9-2. Kärpät ei anna HIFK:lle mahdollisuuksia yllätykseen keskiviikkona. Lapulle lähtee Kärppien voitto kertoimella 1.67.

LIIGA-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!