Liiga-vihjeet: Kärpät tarjoilee maittavan kertoimen perjantaille

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Liiga-vihjeet tulevat tänään Kuopiosta, jossa KalPa isännöi sarjakärki Kärppiä. Otteluun on tarjolla maistuva pelivalinta, jonka löydät perusteluineen alta.

Liiga-vihjeet:

KalPa – Kärpät

KalPalla on hirmuinen määrä poissaoloja ja se tulee varmasti näkymään esityksessä perjantaina. Kaiken lisäksi joukkue on tappioputkessa, joten itseluottamuskaan ei ole parhaalla mahdollisella tasolla. Sen sijaan Kärpillä kulkee ja kovaa. Hallitseva mestari on löytänyt pelinsä huikealla tavalla ja jälki on ollut todella jäätävää. Kun otetaan CHL mukaan, niin oululaisilla on jo 10 peräkkäistä voittoa. Materiaaliltaan Kärpät on tänään jopa suvereeni, joten mikään muu kuin vierasvoitto ei voi olla tuloksena.

LIIGA-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Oletko jo tutustunut Liigan tilastotyökaluun? Vedonlyönti pilalle -työkalun ideana on helpottaa vedonlyöjien valintoja Liiga-otteluihin. Työkalun ansiosta näet todella kattavasti tilastoja aikaisemmista otteluista pelaajien ja joukkueiden vinkkelistä.