Liiga-vihjeet: Jukurit – HIFK | 16.2. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat perjantaina Mikkelistä, jossa sarjassa kolmantena oleva Jukurit saa vieraakseen HIFK:n. Tässä perustelut pelivalintaan.

Jukurit – HIFK

Perjantaina nähdään todellinen mielenkiintoinen ottelu Mikkelissä, kun Jukurit saa vastaansa HIFK:n. Nyt varmasti haetaan jo asetelmia pudotuspelejä silmällä pitäen. Jukureiden kotivire on ollut täysin mieletön, mutta vieraissa on alkanut viime otteluissa näkymään hieman tahmeutta. HIFK sai heikon tammikuun selätettyä ja on onnistunut nyt ottamaan kolme voittoa putkeen. Varsinkin viime ottelussa Ilveksen voittaminen oli kova statement, joka varmasti tuo itseluottamusta tekemiseen. Materiaalia on todella kova, joten odotuksia on hurjasti keväälle.

Jukurit lähtee hienoisena suosikki kotiotteluun, mikä kertoo siitä, miten upean kauden joukkue on pelannut. Jos HIFK pystyy pelaamaan samalla tasolla kuin Ilvestä vastaan, niin saumat todellakin on vierasvoittoon. Kertoimien puolelta valueta onkin tarjolla juuri vierasjoukkueen puolelta. Esimerkiksi Coolbetilla pelivalinta X2 antaa kertoimeksi 1.76, joka kelpaa lapulle.