Liiga-vihjeet: Ilves-TPS | Vierasjoukkueesta saa mainioita kertoimia

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Liiga-vihjeet tulevat torstain Ilves-TPS-otteluun, jossa panoksena on sarjan toinen sija. Lue alta perustelut ja päivän pelivalinta.

Liiga-vihjeet:

Ilves – TPS

Liigassa pelataan torstaina kärkikamppailu, kun toisena oleva TPS vierailee neljäntenä olevan Ilveksen kotiluolassa. Kumpikin joukkue on loistavassa vireessä, joten luvassa on varmasti laadukas ottelu. Ilves on kertoimissa suosikki, mitä voidaan pitää hieman yllättävänä, sillä TPS on kuitenkin materiaaliltaan selvästi vahvempi ja nimekkäämpi. Ilveksellä aloittaa maalissa kakkosveskari Antti Lehtonen, joka on pelannut tällä kaudella vain kolme ottelua torjuntaprosentilla 88,51.

Kokenut vierasjoukkue on mainio valinta torstain lapulle, sillä turkulaiset ovat hallinneet myös joukkueiden keskinäisiä otteluita viime vuosina.

LIIGA-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pelivihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!