Liiga-vihjeet: Ilves – TPS | 12.4. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat Ilveksen ja TPS:n välisestä kolmannesta välierästä, joka pelataan Tampereella. Tsekkaa pelivalinta ja perustelut.

Ilves – TPS

Ilves koki todellisen möyhennyksen Turussa, sillä TPS nappasi voiton numeroin 6-0. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä oli vain yksi voitto ja sarja on nyt tasan 1-1. Kertoimissa TPS:n ylivoimaa on kenties arvostettu jo liikaa. Ilves saa tiistaina kaukaloon useamman viime pelissä poissa olleen pelaajan. Vaikka miesten kunto on kysymysmerkki, niin se tuo hurjasti lisää tulivoimaa.

Tupsukorvat saavat taakseen myös fanaattisen kotiyleisön, joten lähtökohdat ovat täysin uudenlaiset kuin Turussa. Mikäli Ilves ei tänään herää pelaamaan, niin Tampereella voidaan pian unohtaa finaalit. Kertoimien valossa valueta on tarjolla Ilveksen voitosta. Laitetaan ML-varmistuksena lapulle, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä kertoimeksi 2.07.

Mainos alkaa: