Liiga-vihjeet 18.1. – Ilves isännöi Pelicansia, TPS haastaa KooKoon

CS-vihjeet Päivän kuumimmat vetovihjeet lauantai liiga-vihjeet - pallomeri.net

Liiga-vihjeet keskittyvät tänään kahteen otteluun. Niissä luotetaan heräämisen merkkejä viime aikoina osoittaneeseen TPS:ään, sekä myös siihen, että Tampereella nähdään maaleja!

TPS – KooKoo

Kuten kaikki varmasti tietävät, Turun Palloseuran alkukausi oli umpisurkea. Viime aikoina joukkueen otteet ovat kuitenkin olleet jo hieman sitä, mitä kyseisellä rosterilla operoivan ryhmän tuleekin esittää. Viimeisestä viidestä ottelusta saldona on neljä voittoa.

KooKoo on puolestaan painellut jopa hirmuvireessä, sillä viimeisen 10 ottelun saldo näyttää yhdeksää voittoa.

TPS on asetettu kertoimien valossa lauantain otteluun syystäkin altavastaajaksi, mutta kotijoukkueen yli 1,5 maalille tarjottava kerroin on sitä luokkaa, että se napataan lapulle. Onhan TPS osunut viimeisessä viidessä ottelussaan peräti 18 kertaa varsinaisella peliajalla.

Ilves – Pelicans

Sarjan kolmantena oleva kotijoukkue on selvä ennakkosuosikki, kun vieraaksi saapuu häntpäähän jumiutunut Pelicans.

Ilveksen kotiotteluissa on nähty viime aikoina huomattavan paljon maaleja, siillä viimeiseen viiteen otteluun verkko on heilunut peräti 36 kertaa, eli yli 7 maalin keskiarvolla.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa aiemmin. Ensimmäisellä kerralla Ilves haki 7-2-voiton ja toisessa ottelussa Pelicans jäi jalkoihin lukemin 5-2.

Kaikki yllä mainitut seikat huomioiden, lapulle isketään ottelun yli 4,5 maalia.

Huom! TPS-KooKoo alkaa jo kello 16:00. Ilves-Pelicans puolestaan pääsee vauhtiin normaaliin aikaan klo 17:00.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!