Liiga-vihjeet: Ilves – Pelicans | 8.4. klo 17:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat lauantain Ilveksen ja Pelicansin välisestä ottelusta, jossa isännillä alkaa olemaan jo kovat panokset.

Lätkäkausi huipentuu Liigassa ja NHL:ssä – voita aitiolippuja Leijonien MM-kisapeleihin

Ilves – Pelicans

Pelicans onnistui nappaamaan kolmannen ottelunsa nimiin, joten joukkue johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Tämä tarkoittaa sitä, että Ilveksen olisi korkea aika lauantaina voittaa tai seura on todellakin selkä seinää vasten.

Mainos alkaa:

Edelleen kotietu on Ilveksellä, joten siltä osin paniikkiin ei ole syytä. Tekeminen oli viime ottelussakin tarvittavalla tasolla, jotta tupsukorvat olisivat voineet voittaa. Nyt tarvitaan vielä pykälä lisää, jotta Pelicans tippuu kyydistä.

Ilves on joukkueista materiaalin puolesta parempi ja laajempi. Tämä arvoa ei sovi kovassa pelitahdissa aliarvioida, sillä esimerkiksi Pelicansin Teemu Eronen on tällä hetkellä kaukalossa jonkin todella ison vamman kanssa.

Oletettavasti Ilves lyö kaasua lisää lauantaina kotiyleisön siivittämänä, eikä Pelicans pysty tähän vastaamaan. Esimerkiksi Coolbetilla Ilveksen voitosta on tarjolla kerroin 1.83, joka kelpaa lapulle.