Liiga-vihjeet: Ilves – Lukko | 22.4. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet kaivetaan tänään Hakametsän syövereistä, jossa Rauman Lukko on mahdollisesti porskuttamassa välieriin! Tässä pelivalinta iltaan!

Ilves – Lukko

Lukko on vienyt sarjan molemmat ottelut nimiinsä, joten tänään on ensimmäinen katkon paikka. Runkosarjan voittaja haluaa varmasti laittaa sarjan katki, sillä jokainen säästetty peli tiiviissä keväässä on arvokas. Lukko on ollut jokaiselle osa-alueella Ilvestä edellä, joten tupsukorville ei voi lupailla enää kovinkaan pitkää kautta. Todennäköisyydet ovat vahvasti sen puolella, että sarja paketoidaan torstai-iltana.

Lukko on materiaalinsa turvin jopa ylivertainen. Myös maalivahtiosasto menee selvästi raumalaisille, joten vähissä on keinot, jolla Ilves pystyisi haastamaan.

Mainos alkaa:

Lähdetäänkin hakemaan illan betsejä Lukon kautta, sillä Coolbet tarjoaa joukkueen voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen tämän artikkelin kirjoitushetkellä.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!