Liiga-vihjeet: HPK-Kärpät | Klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat kauden avausottelusta, jossa iskevät yhteen vieläkin hallitsevan mestarin titteliä kantava HPK sekä Kärpät.

HPK-Kärpät-kisa – voittajalle 50€ pelirahaa!

HPK-Kärpät

HPK voitti vuoden 2019 Suomen mestaruuden juuri Kärppien kustannuksella. Kerho ei kuitenkaan lukeudu tänäkään vuonna suurimpien mestarisuosikkien joukkoon. Kärpät sen sijaan on kenties suurin suosikki, sillä oululaisten materiaali on jälleen kerran pelottava kova. Tämän lisäksi ydinryhmä on pysynyt kasassa valmennusta myöten, joten lähtökohdat kauteen ovat helpot.

Sen sijaan HPK:lla valmennus meni uusiksi, kuten myös johtavat pelaajat. Tämä näkyy varmasti alkukauden aikana kasvukipuina, sillä pelin löytyminen vie taatusti oman aikansa. Tilannetta ei auta se, että joukkueen U20-joukkueesta sekä Liiga-joukkueesta on löytynyt koronavirustartunta, jotka on ymmärrettävästi vaikeuttaneet harjoituskautta.

Mainos alkaa:

Kärpät on kaikilla mittareilla suosikki torstain otteluun. Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä markkinoiden korkeimman kertoimen Kärppien voitosta, joten se napataan ehdottomasti lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!