Liiga-vihjeet: HIFK – TPS | 29.4. klo 18:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet kaivetaan tänään Nordikselta, jossa välierät käynnistyvät HIFK:n ja TPS:n toimesta. Tässä pelivalinta iltaan!

HIFK – TPS

HIFK:n pudotuspelit ovat sujuneet tappioitta, sillä Kärpät kaatui suoraan 3-0. Sen sijaan TPS joutui vetämään täydet viisi ottelua, kun Pelicans laittoi homman todella tiukille.

Joukkueet kohtasivat runkosarjan aikana kolmesti ja näistä kaksi meni IFK:n nimiin. Nordiksella pelattiin kertaalleen ja tuo meni helsinkiläisille 5-2.

HIFK on materiaaliltaan kovempi nippu, sillä laajuutta löytyy jokaisesta kentällisestä. Tämä tulee näkymään selvästi suurempana uhkana kuin mitä Pelicans onnistui tarjoamaan käytännössä yhden mitat täyttävän kentällisen kanssa. TPS ei ainakaan vieraissa tule pysymään kyydissä, kun IFK ottaa ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!