Liiga-vihjeet: HIFK – Pelicans – tarjolla markkinoiden korkeinta kerrointa

HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat tiistaina Nordikselta, jossa HIFK ja Pelicans iskevät yhteen. Tässä perustelut illan pelivalintaan!

HIFK – Pelicans

Liigassa pelataan tiistaina yksi ottelu, kun Helsingin IFK saa vieraakseen Pelicansin. Kummankin kausi on alkanut voitolla ja tappiolla, joten siltä osin puntit ovat tasan. Isännät ovat kuitenkin monella saralla selvästi etevämpi joukkue kuin suuren myllerryksen keskellä oleva Pelicans, jossa myös kaukalon ulkopuoliset asiat ovat nousseet vähän väliä pintaan.

Coolbetilla ottelu on Päivän Peli, joten tarjolla on poikkeuksellisen kovat kertoimet. HIFK:n voitosta saakin markkinoiden korkeimman kertoimen, joten se napataan sen suurempia kyselemättä lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!