Liiga-vihjeet: HIFK – KalPa | 6.1. klo 17:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat torstain ainoasta ottelusta, jossa HIFK saa vieraaksi Nordikselle KalPan. Ottelu käynnistyy klo 17:00.

HIFK – KalPa

Sarjakärki HIFK saa tänään vieraakseen koko Liigan heikoimman vierasjoukkueen KalPan. Kuopiolaiset ovat pelanneet tällä kaudella vieraissa 18 ottelua ja näistä ainoastaan kolme on päättynyt voittoon.

Isäntien materiaali on täysin eri luokkaa kuin KalPalla, joka tosin on myös alisuorittanut tämän hetkiseen sijoitukseen peilaten. KalPa on voittanut kauden molemmat keskinäiset, joten se varmasti antaa Helsingin IFK:lle nälkää illan matsiin.

Lähdetään hakemaan lapulle HIFK:n voittoa, sillä kotietu, parempi itseluottamus sekä materiaalietu kallistavat vaakakupin selvästi kotijoukkueelle. Tällä hetkellä markkinatoppia tarjoaa Coolbet, jolla kerroin HIFK:n voitosta on 1.80.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!