Liiga-vihjeet: Oulun Kärpät lähtee pesemään kasvojaan Poriin!

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Liiga-vihjeet tarjoilevat lauantaihin maistuvan triplan, jossa ainekset ovat ainakin kohdillaan. Tässä perustelut ja pelivalinnat iltaan!

Liiga-vihjeet:

HPK – HIFK

HPK kärsii pahoista loukkaantumista eikä joukkueen materiaali ole niin laaja, että se kestäisi tärkeiden pelaajien loukkaantumisia. HPK:n peli on kuitenkin paremmassa mallissa kuin HIFK:n, joten kertoimien valossa isännät lähtevät suosikkina otteluun. HIFK on materiaaliltaan ainakin asteen verran parempi, joten vierasjoukkue omaa ehdottomasti saumat voittoon Hämeenlinnassa. HIFK X2 tarjoilee sellaisen kertoimen, että sitä ei voi ohittaa.

Mainos alkaa:

Ilves – Pelicans

Pelicans järjesti perjantaina Lahdessa melkoisen näytöksen, kun seura jyräsi KooKoon ylitse numeroin 9-4. Joukkueen hyökkäys onkin liekeissä ja varsinkin Juhamatti Aaltonen tuo uuden mausteen pelaamiseen. Pelicans on tehnyt Liigassa toiseksi eniten maaleja, kun taas Ilves on päästänyt neljänneksi eniten. Pelicansin yli 2,5 maalia maistuu ehdottomasti hyvälle.

Ässät – Kärpät

Kärpät koki yhden historian tylyimmistä tappioista torstaina, kun seura hävisi Lukolle numeroin 8-1. Ei ole kovin vaikea arvata, että tänään kaukalossa nähdään todella latautunut oululaisjoukkue, joka haluaa tuhota vastustajansa. Ässät joutuukin ikävään paikkaan, kun täysin kauden luovuttanut joukkue yrittää haastaa suuren ja mahtavan Kärpät. Tästä tulee yksipuolinen näytös, joten lapulle laitetaan Kärpät yli 3,5 maalia.

LIIGA-KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!