Liiga-vihjeet: Ässät – Ilves | 13.9. klo 18:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat keskiviikon kierrokselta, jossa Ässät saa vastaansa Tampereen Ilveksen. Tässä perustelut ja pelivalinnat illalle!

Ässät – Ilves

Ilveksen alkukausi on sujunut mallikkaasti, sillä joukkue varmisti jo CHL:ssä paikan pudotuspeleihin. Peli on näyttänyt erittäin mallikkaalta, minkä lisäksi ykköstykit ovat olleet hereillä heti alkukaudesta. Tämä on ollut varmasti itseään parantamaan itseluottamusta, joten odotuksissa on, että Ilves voi olla alkukaudesta yksi kovimmista nipuista.

Ässien valmennus meni viime kauden jälkeen uusiksi, joten ei olisi ihme, mikäli peli hakisi uomiaan alkukaudesta. Myös kokoonpano on hieman elänyt, mutta mitään merkittäviä asioita ei ole tapahtunut.

Kotietu tuo Ässille ehdottomasti pienen edun, mutta materiaali on selvästi vierasjoukkueen hyväksi. Jos Ilveksen peli pysyy yhtä ehjänä kuin CHL:ssä, niin luvassa voi olla täysi pistepotti Porista.

Esimerkiksi Coolbetilla Ilveksen voitosta saa kertoimeksi 2.05, joka laitetaan lapulle.