Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Liigassa ratkaistaan puolivälieräpaikat

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Liigassa ratkaistaan puolivälieräpaikat

Tuplaus jatkuu tiistaina yhdellä lapulla, kun Coolbetin kampanjaan osallistunut kuponki napsui oikein. Tässä vetovihjeet tiistaille!

Nappaa 5 € ilmaisveto Liigan pudotuspeleihin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Lukko – JYP

Lukko vei ensimmäisen ottelun nimiinsä numeroin 5-1, mutta Jyväskylässä JYP oli puolestaan vahvempi numeroin 4-1. Nyt tappioon ei kummallakaan ole enää varaa, sillä häviäjä lähtee kesälomille. Suuret panokset näkyvät varmasti myös varovaisuutena, sillä turhiin riskeihin ei ole varaa. Risto Dufvan JYP tulee ainakin lähtemään puolustuksen kautta illan otteluun, joten maalimäärät voivat jäädä todella alhaisiksi. Täällä lapulle laitetaan alle 5,5 maalia.

Ilves – SaiPa

Joukkueiden molemmat ottelut ovat päättyneet lukemiin 2-2, mutta voittaja jatkoajalla on ollut eri. Näin ollen homma on edennyt kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun. Kummaltakin joukkueelta löytyy hyvä maalivahti, joten helppoa osumia ei ole tänään luvassa. Myös viisikkopelaaminen on kunnossa, joten ratkaisut tullaan näkemään varmasti erikoistilannepelaamisessa. Jäähyihin kummallakaan ei ole varaa. Illan peli on varmasti puolin ja toisin melko tarkkaa, koska panokset ovat valtavat. Tämä vaikuttaa automaattisesti myös maalimääriin. Pelivalinta onkin alle 5,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut