Liigassa uskomaton tilanne – TPS:n Michael Dal Colle painoi kiekon suoraan omaan tyhjään maaliin

Liigassa oma maali Michael Dal Colle Niklas Rubin - Pallomeri.net

Liigassa päästiin perjantain kierroksella todistamaan tapahtumaa ja maalia, jota tullaan pyörittelemään uusinnoissa ympäri maailman.

TPS oli edennyt vierasottelussa Ässiä vastaan jo 3-0-johtoon avauserän aikana, kunnes Ässät onnistui kaventamaan. Tämä tasoitusmaali ei kuitenkaan ollut millään mittarilla sitä aivan perinteisintä sorttia.

Ässille oli tulossa rangaistus, joten TPS-vahti Lassi Lehtinen lähti maaliltaan pois, jotta turkulaiset saivat kuudennen kenttäpelaajan jäälle.

Mainos alkaa:

TPS:n Michael Dal Colle ei ilmeisestikään ollut huomannut maalivahdin poistumista, sillä kun hän joutui kuljettamaan kiekon pois hyökkäysalueelta, päätti mies ruiskaista kiekon suoraan omaa maalia kohti. Ja kuten arvata saattaa, veto oli niin tarkka, että se sujahti suoraan omaan maaliin.

Jos tässä ei vielä ollut koomisuutta tarpeeksi, niin sitä saatiin lisää, kun lähdettiin arpomaan, että kenelle maali tulisi merkitä. Ässiltä viimeisimpänä kiekkoon oli koskenut maalivahti Niklas Rubin, joten hän sai osuman nimiinsä.

Liigassa nähtiin yksi koko kiekkokauden erikoisimmista tapahtumista:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Ässien Twitterissä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,