TPS ja Ässät janoavat kauden avausvoittoaan Liigassa

HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liigassa pelataan perjantai-iltana useamman ottelun kierros, mutta poiminta kohdistuu tällä kertaa otteluun TPS-Ässät.

TPS-Ässät

TPS:n kausi käynnistyi vierastappiolla Tapparalle, joten mitään paniikkinappulaa ei ole syytä kaivaa esiin. Myös Ässillä avauskierroksen vastustaja oli yksi pahimmista, kun joukkue hävisi vieraissa Ilvekselle.

Voittojen makuun on kuitenkin tarve päästä alkukaudesta nopeasti, jotta negatiivinen kierre ei pääse valloilleen. Varsinkin TPS:ltä sopii odottaa tänään räväkkää peliä, koska onhan joukkue viime kauden finalisti. Ässien kaltainen joukkue pitää pystyä voittamaan kotikaukalossa, jotta menestyksestä voi haaveilla.

Lähdetään liikkeelle TPS:n voitosta, josta esimerkiksi Coolbet antaa kertoimeksi 1.84.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!