Jatkoaika: Liiga joutui ongelmiin – Telian lähetys katkesi, päähän kohdistuneesta taklauksesta ei ole tallennetta

Telia Liiga / Pallomeri.net

Jatkoaika uutisoi, että Liiga ja sen kurinpito joutuu visaisen pulman äärelle, kun ulosajoon johtaneesta taklauksesta ei ole olemassa videokuvaa.

Verkkolehti Jatkoaika uutisoi, että Liigan lauantain kierroksella sattui erikoinen tapaus, joka aiheuttaa Liigalle kiusallisen ongelman. KooKoon Martin Berger ajettiin ulos päähän kohdistuneesta taklauksesta KooKoo-HPK -ottelun loppuhetkillä, mutta tämän hetkisten tietojen mukaan Liigan kurinpidolla ei ole taklauksesta minkäänlaista tallennetta, jonka avulla arvioida mahdollisia jatkoseuraamuksia.

Tämä johtuu siitä, että ottelun tv-lähetys katkesi loppuhetkillä, kun Telian lähetysautosta katkesivat sähköt. Tämän myötä taklaus puuttuu ottelun tallenteesta. Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä vahvistaa asian Jatkoajalle.

– Tällä hetkellä emme tiedä, miten saamme sen taklauksen nähtäville, mutta meillä on pari vaihtoehtoa selvityksessä, Järvelä kommentoi Jatkoajalle.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten Liiga toimii, jos se ei löydä Bergerin taklauksesta videotallennetta. Järvelän mukaan myöskään joukkueiden videovalmentajilla ei ole tallennetta tilanteesta.

Tsekkaa myös: Video: Jesse Puljujärvi hölmöili itselleen pelikiellon – taklasi rumasti selästä loppuhetkillä