fbpx
Koti Jääkiekko-uutiset Liiga Video: Liiga-ottelu keskeytyi erikoisen syyn takia – tilannehuoneesta soitettiin väärään halliin

Video: Liiga-ottelu keskeytyi erikoisen syyn takia – tilannehuoneesta soitettiin väärään halliin

Lukko Jukurit Liiga / Pallomeri.net

Jukureiden ja Lukon välinen Liiga-ottelu sai melko koomisiakin piirteitä, kun peli keskeytyi hetkeksi, koska tilannehuoneesta soitettiin väärään halliin.

Lauantaina pelatussa Jukurit-Lukko-ottelussa päästiin todistamaan hieman kummallisemmasta syystä tullutta pelikatkoa, kun tuomaristo meni kaikkien ihmetykseksi tekemään videotarkistusta, vaikka ottelussa ei ollut tapahtunut mitään sen arvoista.

Hetken päästä tilanne selvisi molempien joukkueiden valmentajille, kun tuomaristo kävi selittämässä asian vaihtopenkeille. Jukureiden päävalmentaja Pekka Kangasalusta selitti tapahtumaa ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, jossa selvisi myös syy katkolle.

– Ikinä ei selvinnyt se, mitä tarkastettiin, mutta sitten selvisi se, että he olivat soittaneet väärään jäähalliin, Kangasalusta sanoi lehdistötilaisuudessa.

Mainos alkaa

– Näin minulle sanottiin. En tiedä, mitä kollegalle sanottiin. Mutta täällä ei ollut tapahtunut. Jossain muualla oli ja soitettiin väärään halliin, Jukurit-koutsi jatkoi.

Tilannehuoneesta soitettiin väärään Liiga-otteluun

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Katso myös: Video: Mikko Manner antoi upeasti lehdistötilaisuudessa tukensa potkut saanelle Sport-luotsille


Joukkueet: ,