Liiga lätkäisi Tapparalle sakkoja – poliisi aloittaa rikostutkinnan seuran toiminnasta

Liiga Dominik Hrachovina tappara - pallomeri.net

Liiga ilmoitti tiistaina antaneensa Tapparalle sakot koronaturvallisuusohjeiden rikkomisesta. Sakon suuruutta ei kuitenkaan kerrottu julkisuuteen.

Tapparan ympärillä oleva kohu ei tunnu laantuvan millään, sillä lisää kylmää vettä tuli niskaan tiistaina. Liigan toimistolla ei katsottu hyvällä tamperelaisten toimintaa, vaan seuralle lätkäistiin sakko koronaturvallisuusohjeiden rikkomisesta. Kummastusta aiheutti se, että sakon suuruutta ei kuitenkaan kerrottu julkisuuteen.

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa päätös Tapparan kohuun liittyen, sillä tämän lisäksi myös poliisi ilmoitti aloittaneensa rikostutkinnan seuran rikkomuksesta. Esiselvityksessä ilmeni, että esitutkintakynnys ylittyy ja rikosnimikkeenä on tällä hetkellä terveydensuojelurikkomus.

Mainos alkaa

– Tutkinta on aloitettu. Olemme ottaneet yhteyttä syyttäjään ja odottelemme hänen linjauksiaan asiasta. Tämä ei ole sillä tavalla kiireellinen asia, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Arto Partanen kertoo IL:lle.

Viime viikolla käynnistynyt kohu Tapparan ympärillä on jo johtanut siihen, että pääyhteistyökumppani Terveystalo irtisanoi sopimuksen seuran kanssa.


Joukkueet: