LIIGA-KISA! Vain Pallomeri.netin lukijoille – voita 2500€ arvoinen matka jääkiekon MM-kisoihin

Lauantaina pelattaviin Liigan välieriin on tarjolla sellainen kisa, joka todellakin laittaa jokaisen lätkäfanin suun hymyn puolelle. Kaiken lisäksi kilpailu on tarjolla vain Pallomeri.netin lukijoille.

Kiekkokausi lähestyy huipennusta ja se tarkoittaa sitä, että pudotuspelit ovat kovassa vauhdissa ja panokset kasvavat samaan tahtiin. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus laittaa oma veikkauksesi sisään Liigan välieriin ja voittaa matka jääkiekon MM-kisoihin Slovakiaan.

Osallistu alapuolelta löytyvään kisaan ja täytä kilpailun ehdot, minkä jälkeen olet askeleen lähempänä matkapakettia. Tässä kilpailussa selvitetään todellinen lätkätietäjä.

Mainos alkaa

Jääkiekon MM-kisapaketin lisäksi palkintona on myös Coolbetin lätkäcollegeita. Kaikki osallistujat, jotka täyttävät kilpailun ehdot ja saavat edes toisen Liiga-pelin tuloksen oikein, voittavat Coolbetin lätkäcollegen.

Näin voit voittaa matkan jääkiekon MM-kisoihin:

1. Tee Coolbetille 10€ talletus bonuskoodilla: Pallomeri  (HUOM! Talletus täytyy olla tehtynä ennen 6.4. klo 17:00).

2. Avaa linkki veikkauskisaan ja veikkaa lauantain Liiga-pelien (HPK-Tappara ja Kärpät-HIFK) otteluiden varsinaisen peliajan tulokset. Veikkausaika loppuu 6.4. klo 17:00. Vain yksi kisaveikkaus per asiakas.

3. Kaikkien kummankin ottelun lopputuloksen oikein veikanneiden kilpailijoiden kesken arvotaan matka lätkän MM-kisoihin. Kaikki talletuksen tehneet ja vain toisenkin tuloksen oikein veikanneet voittavat tyylikkään Coolbetin lätkäcollegen.

4. Kilpailuun pääset osallistumaan TÄSTÄ LINKISTÄ tai alapuolella olevan nappulan kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Coolbetille, niin saat sen kätevästi auki TÄÄLTÄ!

OSALLISTU KILPAILUUN!

Pääpalkintona yhden hengen matka jääkiekon MM-kisoihin Slovakiaan:

  • Suorat charter-lennot Bratislavaan 24.5. – 27.5.
  • Majoitus Holiday Inn Bratislava -hotellissa (sisältää aamiaisen)
  • Lentokenttä- & Ottelukuljetukset
  • Otteluliput MM-kisojen välieriin, pronssiotteluun sekä finaaliin (CAT-1 otteluliput lyhyeltä sivulta)

SÄÄNNÖT JA EHDOT

1. Kampanja-aika: 2.4.–6.4. klo 17:00.

2. Tee vähintään 10€ talletus Coolbetille, ennen 6.4. klo 17:00, bonuskoodilla: Pallomeri

3. Kaikkien kummankin ottelun lopputuloksen oiekin veikanneiden kilpailijoiden kesken arvotaan matka lätkän MM-kisoihin!

4. Mikäli kukaan kilpailija ei saa HPK-Tappara- ja Kärpät-HIFK-ottelun tuloksia oikein, niin pääpalkinto jää jakamatta.

5. Mahdollinen voittaja julkistetaan Pallomeri.netin sivustolla maanantaina 8.4.

6. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

7. Osallistumalla kilpailuun, annat Pallomeri.netille oikeuden tarkistaa Coolbetilta, että olet tehnyt vaadittavan talletuksen bonuskoodilla Pallomeri.

8. Osallistumalla kilpailuun annat myös Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisen voiton sattuessa kohdalle.

9.. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.