Seitsemän matsin Liiga-kisa! Veikkaa tulokset ja voita huikaiseva pipolätkäsetti

Liigan liiga-kisa

Liiga-kisa tulee lauantain 27. tammikuuta kierrokselle, jossa pelataan peräti seitsemän ottelua. Pääpalkintona on upea pipolätkäsetti.

Liigassa taistelu sijoituksista kovenee, kun runkosarja on edennyt viimeiselle kolmannekselle. Pikku hiljaa osalla tavoitteet pudotuspeleistä alkavat murenemaan, kun taas osa kauden parhaimmista varmistaa jo paikkansa puolivälieriin. Monella rintamalla tullaan kuitenkin käymään loppuun asti todella kovaa kamppailua sijoituksista, joten panokset ovat korkeat joka kierroksella.

Lauantaina 27. tammikuuta pelataan täysi seitsemän ottelun kierros, jonka herkkupaloina ovat HIFK-Tappara sekä Satakunnan paikallisottelu Ässät-Lukko. Myös Kärpät-TPS-pelissä on varmasti ylimääräistä tunnetta kaukalossa, sillä Nick Ritchie on palannut takaisin pelikieltonsa jälkeen ja kohtaa välittömästi Markus Nurmen uudemman kerran.

Lauantain kierrokselle on tarjolla myös huikea Liiga-kisa, jossa pitää veikata kaikkien seitsemän ottelun tulokset. Voittajalle lähtee huikaiseva pipolätkäsetti, joka pitää sisällään muun muassa Warriorin huippuluokan mailan. Lisätiedot löydät täältä!