Liiga-kierros Veikkausvihjeiden syynissä: Näillä kohteilla iltaan!

Yön NHL-ottelut eivät todellakaan menneet, kuten suunniteltiin. Sääntö numero yksi: nenä pois takapuolesta ja kohti uusia pettymyksiä. Niitä meille tänään tarjoaa kuuden ottelun kokoinen kattaus kotimaisesta Liigasta. Ennen kuin mennään itsestäänselvyyksiin otetaan käsittelyyn TPS. Kaksikymmentä edellistä ottelua ja yksi voitto. Tyhjennys myynnit ovat toimineet tehokkaammin, kuin Anttilan alennusmyynnit ja joukkueen illan ykkösketju koostuu alkukauden kolmannen kentän raatajista höystettynä superhankinnalla Ville-Vesa Vainiolalla. Onhan toi ihan käsittämätöntä paskaa. Mitä me pelataan siis tähän kohteeseen? Poimin heti alkuun tarjottimelle kaksi hyvinkin maistuvaa kohdetta. TPS under 1,5 maalia kertoimella 1,60, sekä SaiPa over 3,5 maalia kertoimella 2,10.

Ja sitten nokka kohti Espoon Barona Areenaa ja ottelua Blues – Ässät. Porilaisilla eiliseltä hyvinkin raskas kamppailu takana sarjakärki Kärppiä vastaan, eikä se voi olla illalla näkymättä. Kirsikkana kermakakun päällä on patapaidoilla ehdottomasti tämän hetken kuumin ja nälkäisin koiralauma vastassa, joka ei varmastikaan ole luovuttamassa pisteen pistettä Tapiolasta. Voiko millään sanoa vääryydeksi, mikäli painamme kotijoukkuetta hyvällä 1,90 kertoimella pizzauuniin sisälle ja rahastamme voitot pois ilman suurempia vastaväitteitä. Tähän kohteeseen painetaan toiselle lapulle myös toinen betsi ja ruletissa pallo pysähtyi Kim Hirschovitsin maalin kohdalle. Ystävämme Unibet tarjoaa tähän kohteeseen maistuvan 4,35 kertoimen.

Haetaan vielä yksi bonuskohde teidän ja meidän lapuille. Matka Porista Ouluun kestää tunnetusti hiuskarvan verran pidempään, kuin Siwasta kotisohvalle mennään jo edellisen kohteen teemalla ja vedotaan Kärppien väsymykseen. Lukko sinkkuna sisään kertoimella 3,90. Lapa jäähän, hanskat kattoon ja raapaiseva voitonhuuto päälle. Näillä mennään!

Lisää Veikkausvihjeiden juttuja pääset lukemaan meidän Facebook, sekä Twitter tileiltämme. Pysykää #pelipaikoilla niin pysymme mekin!