Liiga jatkuu TV5:llä – katso HPK-Tappara-ottelu ilmaiseksi

Liiga jatkuu TV5:llä – katso HPK-Tappara-ottelu ilmaiseksi

Liigan välierät jatkuvat lauantaina TV5:llä, kun HPK isännöi toisessa ottelussa Tapparaa. Kamppailu pyörähtää käyntiin klo 17:00.

TV5 Liigan välierät – HPK-Tappara

Tappara aloitti välieräsarjan voitolla, kun joukkue kaatoi tiukan kamppailun päätteeksi HPK:n numeroin 1-0. Tappara onkin tällä hetkellä ainut joukkue, joka ei ole vielä pudotuspeleissä hävinnyt, joten HPK:lla on todellakin tehtävää, mikäli hämeenlinnalaiset haluavat nousta mukaan taisteluun finaalipaikasta.

Varsinkin Tapparan puolustuksen murtaminen on iso haaste, sillä kirvesrinnat olivat lukeneet metkunsa avauspeliin ja joukkue onnistui täydellisesti tylsyttämään HPK:n hyökkäyksen.

Laittaako HPK sarjan tasoihin vai eteneekö Tappara 2-0-johtoon? Ottelu näkyy ilmaiseksi TV5:n kautta ja kiekko tippuu jäähän klo 17:00.

Myös toisessa sarjassa pelataan lauantaina, kun Kärpät ja HIFK kohtaavat kolmannen kerran. Tällä kertaa joukkueet iskevät yhteen Raksilassa.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 147,5 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Tapparan voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Tapparan voitosta saa kertoimeksi 2.95, joten voittosummaksi tulisi 147,5 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut