Loistava uutinen – Liiga näkyy ilmaiskanavilla ja Hockey Night tekee paluun

HIFK Iikka kangasniemi liiga hockey night

Liiga-lähetysten tuotannon siirtyminen MTV:n alaisuuteen palauttaa Liigan ottelut ilmaiskanaville ja Hockey Night tekee myös paluun eetteriin.

MTV ja Liiga tiedottavat, että alkavalla kaudella MTV valjastaa koko koneistonsa Liiga-huuman nostattamiseksi. C Moren urheilukanavien lisäksi myös MTV3 ja Sub ovat vahvasti mukana Liigan tapahtumissa viikoittain läpi kauden.

C Moren osalta keskiössä tulee olemaan Liigan massiivinen ottelukokonaisuus. Pelkästään runkosarjassa pelataan 450 ottelua, jotka ovat katsottavissa suorina lähetyksinä.

Vapaasti katsottavilla tv-kanavilla viikko-ohjelmistoon kuuluu maanantai-illan uusi erikoisohjelma MTV3:lla, perjantain suora Liiga-ottelu Subilla ja lauantain ennakkostudio MTV3:lla.

MTV on tuottanut Liiga-lähetyksiä edellisen kerran 2000-luvun puolivälissä. Pala vanhoja kulta-aikoja onkin tuotu mukana tähän päivään, sillä Hockey Night -brändi tekee myös paluun omalla tavallaan legendaarisia oransseja takkeja myöten.

Tulevalla kaudella oranssitakkiset juontajat seikkailevat maanantaisin uudessa MTV3-kanavan myöhäisilloissakin esitettävässä viihdyttävässä viikko-ohjelmassa, Hockey Night – Tien päällä. Juontajakaksikko vierailee viikoittain yhdellä Liiga-paikkakunnalla, jossa tutustutaan seuraan ja historiaan sekä jalkaudutaan nykyisen joukkueen pariin.

Perjantain kierrokselta valitaan viikoittain Hockey Night Live -studio-ottelu ja maanantain ohjelmassakin fokuksessa ollut seura on tämän lähetyksen keskiössä. Viidentoista ensimmäisen kierroksen aikana Hockey Night Live kiertää vuorollaan lähes kaikki paikkakunnat. Ottelu esitetään suorana C Moren lisäksi myös Subilla.

Lauantaisin C Moren koko illan suora studiolähetys Hockey Night 360 alustaa viime kausilta tutulla tavalla koko kierroksen ja seuraa ottelutapahtumia erillisessä konferenssilähetyksessä ja vetää yhteen tapahtumat pelien päätyttyä.

Studiolähetykset puolestaan tuodaan MTV:n muista urheilulähetyksistä tuttuun isoon studioon ja Liiga-lähetykset saavat samalla uuden visuaalisen ilmeen.

Liigan asiantuntija-, selostaja- ja juontajatiimi vahvistuu myös entisestään. Kaikki C Moren Liiga-lähetysten tähdet julkistetaan Liigan tiedotteen mukaan ensi viikon aikana.

Tsekkaa myös: Tuukka Rask passitettiin karanteeniin – ”Kaikenlaiset punaiset valot alkoivat vilkkua”