Liiga-finaali 8.5.: Lukko-TPS – näin katsot ottelun TV:stä

Liiga Lauri Pajuniemi TPS / Pallomeri.net

Liiga-finaalit jatkuvat lauantaina, kun Lukko ja TPS kohtaavat toisen ottelun merkeissä. Kiekko tippuu jäähän klo 17:00.

Tsekkaa myös: HUIKEA TARJOUS! Talleta 10 € ja saat 50€ pelirahaa!

Näin katsot Lukko-TPS-finaalin TV:stä

Joukkueet avasivat finaalisarjan perjantaina Raumalla ja heti kärkeen nähtiin melkoinen yllätys, kun TPS haki ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen 4-1-voitolla. Lukolla oli omat saumansa voittoon, mutta kliinisyys maalipaikoissa puuttui. Sen sijaan turkulaiset viimeistelivät jäätävällä tasolla, joten voitto meni selvin numeroin TPS:lle.

Lukko on tiukassa paikassa lauantaina, sillä tappio antaisi TPS:lle peräti kolme mestaruuspalloa. Tässä tapauksessa Liiga-mestaruus olisi katkolla jo maanantaina Turussa.

Yhden yön aikana riittääkin mietittävää, sillä TPS:n sumppu keskialueella aiheutti suuria ongelmia Lukon hyökkäykselle. Myös useat avainpelaajat alkoivat selvästi turhautumaan tilanteesta, joten kärsivällisyyttä on löydyttävä lauantaille.

Ottelu tulee suorana lähetyksenä C Moren kautta! Eli TV:stä on jälleen kerran nähtävillä kiekkoviihdettä, mutta tällä kertaa maksullisella puolella.