Liiga-finaali 7.5.: Lukko – TPS näkyy ilmaiseksi TV:stä

Rauman Lukko Liiga / Pallomeri.net

Liiga-finaali Lukko-TPS tarjoilee melkoisen trillerin perjantaille, sillä Suomen kiekkokausi lähestyy kovaa vauhtia huipennusta. Ottelu tulee ilmaiseksi TV:stä, joten live stream -palvelua ei tällä kertaa tarvitse etsiä.

Tsekkaa myös: HUIKEA TARJOUS! Talleta 10 € ja saat 50€ pelirahaa!

7.5. klo 18:30 Lukko – TPS

Runkosarjan voittanut Lukko on ansaitusti ja odotetusti finaaleissa. Raumalaiset ovat myös suosikki TPS-sarjaan, sillä joukkuetta pidetään täysin omalla levelillä. TPS yllätti kaikki finaalipaikallaan, mutta nyt edessä on kevään kovin haaste. Lukon voittaminen kolmesti oli Palloseuralle sula mahdottomuus runkosarjassa, jossa Lukko vei keskinäiset tylyllä saldolla nimiinsä.

Mikäli TPS hamuaa sensaatiomaista mestaruutta, niin avauspelin tärkeys korostuu. Nyt voitto Raumalta ja Lukko joutuisi selkä seinää vasten uudenlaiseen paineeseen.

Kiimainen kiekkokevät saa varmasti ansaitsemansa päätöksen, sillä luvassa on taatusti huima finaalisarja. Arvoisensa päätös on tarjolla myös faneille, koska avausmatsi tulee suorana lähetyksenä MTV3-kanavan kautta. Näin ollen illan taistoa pääsee seuraamaan ilmaiseksi TV:stä.