Ranskan Ligue 1 näkyy ilmaiseksi – tässä live stream jokaiseen otteluun

Ligue 1 Neymar PSG / Pallomeri.net

Ranskan Ligue 1 -kauden jokainen peli on katsottavissa ilmaiseksi netin kautta. Tässä live stream otteluihin!

Ranskan Ligue 1 tulee keräämään alkavalla kaudella aivan jättimäisen mediahuomion, kun PSG kaappasi riveihinsä maailman parhaana jalkapalloilijana pidetyn Lionel Messin.

Pariisilaisjoukkueella on nyt hyökkäyksessä Messin lisäksi myös Neymar ja Kylian Mbappe, joten hyökkäys on jopa sensaatiomaisen kova. Kun tämän lisäksi kesän aikana joukkueen riveihin on saapunut muun muassa Sergio Ramos ja Gianluigi Donnarumma, niin jalkeilla on kenties 2010-luvun kovin nippu. Myös paineet ovat kovat, sillä jokainen tappio on tälle kokoonpanolle käytännössä maailmanloppu.

Hallitseva mestari on kuitenkin Lille, joka löi uskomattomalla tavalla viime kauden päätteeksi PSG:n. Miten Lillen kausi sujuu tulevalla sesongilla? Entä miten pärjäävät Lyon ja Monaco?

Näin katsot kaikki Ligue 1 -ottelut suorana lähetyksenä TV:stä

Nyt sinun ei tarvitse miettiä kertaakaan, että mistäköhän näkyy Lionel Messin pelit ilmaiseksi. Tai etsiä hakukoneesta ”PSG live stream”, sillä kaikki matsit näkyvät joka viikonloppu samasta paikasta.

Unibet-TV lähettää kaikki kamppailut suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!