Koominen tapahtumasarja Ligue 2:ssa – tuomarin vihellys pelasti veskarin nololta takaiskulta

Ligue 2:ssa

Ranskan toiseksi korkeimmailla sarjatasolla, Ligue 2:ssa, nähtiin huvittava episodi Troyesin ja Pau FC:n välisessä kamppailussa.

Troyes isännöi Ranskan Ligue 2:n ottelussa Pau FC:tä ja molemmat joukkueet tarvitsivat kipeästi pisteitä, sillä Pau FC taistelee nousukarsintoihin pääsemisestä ja Troyes yrittää välttää putoamisen sarjaporrasta alemmas. Ottelun 38. minuutilla kentällä nähtiin erittäin koominen tapahtumasarja.

Kaikki alkoi siitä, kun Troyesin Simon Elisor haki maalia näyttävällä saksipotkulla. Pau-veskari Mehdi Jeannin venytti kuitenkin kätensä upeasti eteen ja puolustaja Kouadio Ange Ahoussou selvitti vielä jälkitilanteen.

Mainos alkaa:

Tämän jälkeen Jeannin lähti antamaan avausta käsistään, mutta kilautti pallon suoraan Troyesin Luka Iliciä päähän ja peliväline kimposi siitä verkon perukoille. Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, sillä Jeanninin onneksi tuomari oli ehtinyt viheltää pelin juuri poikki sen vuoksi koska edellisessä tilanteessa venytyksen tehnyt Ahoussou makasi nurmen pinnassa loukkaantuneena.

Ottelu päättyi lopulta tasapeliin maalein 2-2.

Tuomarin vihellys pelastaa veskarin Ligue 2:ssa:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Hirmuinen möhellys Championshipissä – Coventry lahjoitti Hullille voittomaalin


Joukkueet: ,