Video: Pöyristyttävä tapaus – Lightningin henkilökunta vaati 11-vuotiasta riisumaan Panthers-paidan ja uhkaili poliisilla

Lightning-Panthers paitaselkkaus / Pallomeri.net

NHL:ssä syntyi kohu videosta, jossa Lightningin turvahenkilöt vaativat 11-vuotiasta Panthers-fania ja hänen isäänsä riisumaan fanipaitansa.

NHL:ssä saatiin aikaan todellinen selkkaus, kun Tampa Bay Lightningin kotihallissa kuvattu video lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Video on kuvattu Tampa Bayn ja Florida Panthersin välistä playoff-ottelua ennen ja siinä Lightningin turvahenkilöt vaativat Panthers-fania ja hänen 11-vuotiasta poikaansa riisumaan heidän fanipaitansa.

Lightningin älyvapaan linjauksen mukaan fanipaita ei ollut jostain syystä sallittu kyseisessä katsomonosassa, johon fani oli lippunsa ostanut. Heille tarjottiin kahta vaihtoehtoa. Joko Panthers-pelipaidat riisuttaisiin tai he joutuisivat poistumaan, mutta saisivat toki rahansa takaisin. Liput maksoivat miehen mukaan noin 400 dollaria kappaleelta.

Mies vetoaa videolla, että Lightningilta oli soitettu hänelle ja kerrottu, että he voisivat istua paitoineen kyseisillä paikoilla. Henkilökunta oli tiukkana ja uhkasi jopa soittaa poliisit, mikäli paidat eivät lähde päältä. Video katkeaa ennen kuin selvisi kuinka tilanne ratkesi, mutta levitessään videolla oli iso vaikutus siihen, ettei vastaavaa tule enää tapahtumaan.

Video herätti niin valtavasti raivoa kiekkoihmisten keskuudessa, että Lightningin toimistollakin herättiin asiaan. Muun muassa ESPN uutisoi, että Lightning luopuu typerästä linjauksestaan tapauksen johdosta.

Lightningin turvahenkilöt vaativat Panthers-fania ja hänen 11-vuotiasta poikaansa riisumaan fanipaitansa pois:

Katso myös: Video: Slovakian varakapteeni otti täysin älyvapaan ulosajon – sylki päin vastustajaa


Joukkueet: ,