Video: Täysin älytön tempaus MM-karsinnoissa – Liechtensteinin pakki potkaisi vastustajaa kaulaan

liechtensteinin pakki potkaisee Leon Goretzkaa

Saksan Leon Goretzka koki kovia, kun Liechtensteinin puolustaja Jens Hofer potkaisi häntä kaulaan pallontavoittelutilanteessa.

Saksa pieksi Liechtensteinin jalkapallon MM-karsinnoissa tylysti maalein 9-0 ja vaikka tuskin kukaan muutenkaan oli pistänyt rahojaan Liechtensteinin voitolle, niin vieraiden vankkureista tippui renkaat jo heti kättelyssä, kun Jens Hofer ajettiin ulos.

Tämä tapahtui ottelun 8. minuutilla, kun Saksa pelasi pallon vieraiden rangaistusalueelle ja Saksan Leon Goretzka meni tavoittelemaan palloa.

Sama idea oli myös Hoferilla, joka tosin päätti tavoitella palloa mahdollisimman typerällä tavalla. Hän tuli tilanteeseen vauhdilla ja jalka kurotettuna, mutta pallon sijaan hän potkaisi Goretzkaa kaulaan.

Goretzka ei onneksi loukkaantunut sen pahemmin, mutta Hoferille nousi aivan ansaitusti suora punainen kortti, joten Liechtenstein joutui heti alusta entistä pahemmin jyrän alle jäätyään alivoimalle.

Liechtensteinin Jens Hofer potkaisee Saksan Leon Goretzkaa kaulaan:

Katso myös: Video: Nuori Cristiano Ronaldo -fani juoksi kentälle tapaamaan idoliaan – sai pelipaidan ja tuhansien eurojen sakot