Video: Hämmästyttävä temppu – painonnostaja Li Fabin seisoi yhdellä jalalla kesken kultasuorituksen

Li Fabin Kiina / Pallomeri.net

Tokion olympialaissa todistettiin hyvin hämmästyttävää temppua, kun painonnostaja Li Fabin seisoi yhdellä jalalla kesken suorituksen.

Kiinan Li Fabin teki jotain varsin erikoista kesken Tokion olympialaisten painonnostokilpailun voittosuorituksensa, kun hän yhtäkkiä nosti toisen jalkansa ilmaan samalla pitäen päänsä päällä 166 kilon edestä rautaa. Tämä oli noin kolme kertaa hänen oman painonsa verran.

Kyse ei kuitenkaan ollut elvistelystä ja pullistelusta, jos Litä on uskominen. Li kertoi medioille olevansa matalaa profiilia pitävä ihminen ja että hän tekee näin vain korjatakseen tasapainoaan, jos hän tuntee noston olevan menossa pieleen. Toki Li myös tiedosti miten temppu tultaisiin ottamaan vastaan.

– Keskivartaloni lihakset ovat todella vahvat, joten pystyn sen tekemään. Tiedän, että yleisö nauttii liikkeestäni, mutta en voi suositella, että kukaan muu tekisi niin. Loukkaantumisriski on niin suuri, Li varoitteli brittilehti Guardianin haastattelussa.

Kiinan Li Fabin kiskoo kultaa seisoen yhdellä jalalla kesken suorituksensa:

https://twitter.com/dplussportfi/status/1419292968159227913

Katso myös: Olympialaisissa erikoinen sekaannus: Hollantilaisajaja luuli voittaneensa – olikin yli minuutin kultamitalistia perässä