Lewis Hamilton sivaltaa Valtteri Bottaksen suuntaan – ”Jos voittaa pari kilpailua, niin ei se vielä riitä maailmanmestariksi”

Lewis Hamilton sivaltaa Valtteri Bottaksen suuntaan – ”Jos voittaa pari kilpailua, niin ei se vielä riitä maailmanmestariksi”

Lewis Hamilton on joutunut tiukkaan paikkaan, sillä miehen tallikaveri Valtteri Bottas on ollut alkukaudesta mahtavasta lennossa F1:ssä.

Hamilton on täysin uudenlaisen tilanteen edessä, sillä mies ei ole juurikaan joutunut kilpailemaan tallikaverinsa viime kausina. Nyt uudestisyntynyt Bottas on osoittanut olevansa potentiaalinen vaihtoehto maailmanmestariksi, sillä suomalainen on voittanut kauden neljästä kilpailusta kaksi.

– Jos voittaa pari kilpailua, niin se ei vielä riitä maailmanmestariksi, Hamilton totesi Motorsport-Totalin mukaan.

– Katsotaan, kuinka vahva hän on, kun alkaa olemaan kuumempi tilanne, britti jatkoi haastattelussa.

Lewis Hamilton on tällä viikolla muutenkin sivaltanut Bottaksen suuntaan, sillä aikaisemmin mies totesi suomalaisen hyötyneen tallin insinöörimuutoksista.

Britin mukaan Bottas on saanut runsaasti apua siitä, että hänen entisestä kakkosinsinööristä tuli Bottaksen kisainsinööri.

Suomalainen ei kuittailuista hetkahtanut, vaan Bottas oli nopein molemmissa perjantain harjoituksissa. Nähtäväksi jää, mikä on Hamiltonin vastaus sunnuntain kisassa.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut