Video: Lewis Hamiltonilta erikoinen kämmi – jysäytti seinään varikkosuoralla

Lewis Hamilton ajoi seinään varikkosuoralla venäjän gp f1 - pallomeri.net

Lance Stroll nappasi yllättäen paalupaikan Venäjän F1 GP:n aika-ajoissa, kun taas Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas jäivät sijoille neljä ja seitsemän.

Hamiltonilta nähtiin märissä olosuhteissa peräti kaksi virhettä, kun mies spinnasi ensin perä edellä valliin, mutta hän pystyi kevyen osuman jälkeen jatkamaan matkaansa.

Erikoisempi virhe sattui varikolle tultaessa, kun brittikuski menetti Mercedeksensä hallinnan ja kolautti seinään sillä seurauksella, että hänen etusiipensä jouduttiin vaihtamaan. Tämä vei niin paljon aikaa, ettei Hamilton ehtinyt enää kohentamaan kierrosaikaansa, joten hän jäi neljänneksi.

Jo perjantain harjoituksissa Hamiltonilta oli nähty hieman oudompi virhe, kun hän “jyräsi” tunkkimiehen varikolle tultaessa.

Valtteri Bottaksella puolestaan oli aika-ajoissa ongelmia renkaidensa kanssa ja suomalainen jäi lopulta seitsemänteen lähtöruutuun.

Jättiyllätys nähtiin kärkisijojen suhteen, sillä nopeimman kierrosajan kellotti McLarenin Lando Norris. Ferrarin Carlos Sainz oli toinen ja Williamsin George Russel kolmas.

Lando Norris paalulle – Lewis Hamilton puolestaan vietti vaikeansorttista iltapäivää Sotshissa:


Pelaajat: